Internetszabadság Párt

Internetszabadság Párt

A Nemzet Fő Netes Trollja feladatot kapott!

2014. október 31. - Internetszabadság Párt

dtam_1414761707.jpg_754x502

És nem is akármilyet! Miután ma reggel nagyhirtelen a kedves vezető - aki nem kommunista, csak gyűlöli az extraprofitot - bejelentette, hogy szintebiztosancsaknemteljesentalánvalószínűleg eltörli az Adót, Amit Nem Is Úgy Hívnak, Csak a Hülye Nép Másképp Nevezte El, dajcstomi, a legnagyobb magyar twitterhuszár, aki EU-fizetésből posztolgatja bunkóságait, most magyarázhatja a magyarázhatatlant és kérdezgetheti a nyilvánvalót, hiszen ki lett adva a főnöki ukáz: Tamás, te leszel a Nemzeti Internetes Konzultáció felelőse.

Ez amúgy az alapján dőlhetett el, hogy a Nagyfőnök emlékezett rá, hogy közvetlen megbízható környezetéből ő az egyetlen, aki meg tudja különböztetni a Facebook-ot a Twittertől, és vele ellentétben esetleg sejti, hogy az Instagram nem egy mértékegység. Így lett tehát - mindenféle informatikai végzettség és számítástechnikai szaktudás nélkül - a Nemzet Fő Internetezőjévé  a Fidesz fő donhuanja, fő MTK-drukkere és Díszzs... (na, ezt nem írom le, ezt aki akarja, úgyis tudja, az elsőbálozós antiszemitákat nem itt és most fogom felvilágosítani....)

A bejegyzés trackback címe:

https://internetszabadsagpart.blog.hu/api/trackback/id/tr706851337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása